Wat we doen

Ons doel is minimaal 20% hogere conversie!

RE:ACT Mail is platform onafhankelijk. Door onze jarenlange e-mailmarketing ervaring weten we precies wat de mogelijkheden en belemmeringen van ieder platform zijn. Wil je weten welke software het best bij jouw organisatie past? Wij adviseren je graag!

Maak je al gebruik van een e-mailmarketing software programma? Ook dan kan RE:ACT Mail helpen. Denk hierbij aan de ontwikkeling en/of implementatie van een nieuwsbrief template, het bedenken en ontwikkelen van campagnes tot aan het optimaliseren van bestaande flows.

Wil je weten welke platformen allemaal door RE:ACT Mail worden ondersteund? Bekijk onze partners.

De nieuwsbrief is hét visitekaartje van jouw merk of organisatie in de inbox van de ontvanger. De juiste uitstraling (het design) is hierbij van groot belang. Dit versterkt de beleving van de ontvanger en zorgt voor een beter resultaat. Ons team is continue op zoek naar de juiste balans in uitstraling en conversieverhogende invulling.

RE:ACT Mail ontwikkelt samen met jou een design template die aansluit bij jouw organisatie en waarmee het onderscheid wordt gemaakt. Een design dat voldoet aan de hedendaagse eisen, persoonlijk is afgestemd op verschillende doelgroepen en garant staat voor het maximale resultaat.

Afhankelijk van de wensen, wordt het design als HTML template aangeleverd of direct geïmplementeerd in het campagneplatform waar gebruik van wordt gemaakt.

E-mail campagnes zijn er in vele vormen en maten. Verstuur je al regelmatig nieuwsbrieven maar ben je op zoek naar de mogelijkheden om een stap verder te gaan om de ontvanger nog meer bij je merk of product te betrekken? Dan ben je toe aan het inzetten van trigger based campaigns. Binnen deze campagnes ontvangt de lezer zijn persoonlijke boodschap afgestemd op een belangrijke gebeurtenis in de lifecycle waarin hij/zij zich bevindt. Door het inzetten van trigger based campaigns wordt de merkbeleving groter, neemt de loyaliteit en daarbij ook de conversie toe.

Waar moet je aan denken;

  • Welkomstcampagne: heet nieuwe aanmelders van je nieuwsbrief welkom
  • Verjaardagscampagne: onderstreep de relatie met de klant en vier belangrijke momenten in het leven van de lezer
  • Reactivatie campagne: schud slapende klanten of nieuwsbrieflezers wakker

Onze expertise gaat verder dan de bovengenoemde e-mailmarketing campagnes. Custom-made is er heel veel mogelijk, zoals een volledig ingerichte campagne op abandoned shopping cart (afgebroken winkelmandje) van de webshop.

 

Hoe weet je nu of het maximale uit e-mailmarketing activiteiten gehaald wordt? Samen met jou gaan we aan de slag om de huidige doelstellingen te toetsen én te challengen. Uiteraard altijd met de RE:ACT Mail garantie: gegarandeerd minimaal 20% hogere conversie op al je e-mail uitingen.

Of het nu gaat om het vergroten van het bereik, het verhogen van opens-en-clicks of het verlagen van opt-outs tot aan de daadwerkelijke conversie. De volledige e-mailmarketing funnel wordt onder de loep genomen. Eenmaal vastgesteld adviseren, monitoren en sturen we waar nodig in overleg bij.

Is er weinig tijd, focus of kennis in de organisatie voor e-mail aanwezig? Zijn er te veel zorgen of de nieuwsbrief wel op tijd wordt verstuurd of dat een campagne wel in de lucht blijft? RE:ACT Mail neemt dit graag voor je uit handen!

Onze werkwijze is transparant: zo hanteren wij een vaste prijs per nieuwsbrief, inventariseren we aan de hand van een intake al je wensen en ontvang je na iedere verzending een rapportage inclusief inzichten die je organisatie vooruit helpt. Tussentijds vinden er uiteraard evaluaties plaats. Op deze wijze werken we continue aan het meest optimale resultaat voor je e-mailmarketing activiteiten.

Heb je een vraag, een opmerking of wil je graag kennismaken?

Bel ons dan op 073 681 10 01 of stuur een mail naar info@reactmail.nl. Uiteraard kun je ook onderstaand formulier invullen en nemen wij contact met je op!