Acquisitie

Acquisitie plegen via e-mail is prioriteit nr 1 voor vele grotere bedrijven en organisaties. Voor middelgrote en kleinere bedrijven kan dit echter ook erg interessant zijn. Het is namelijk een effectieve en voordelige manier van klanten werven. Mits de e-mailmarketing van kop tot staart klopt dan. RE:ACT Mail is een toonaangevende expert op dit gebied. We kunnen je dus daarom uitstekend van dienst zijn als je deze vorm van werven op wilt nemen in jouw integrale acquisitieplan. Zowel voor koude als warme acquisitie e-mails. Dat geldt ook voor het soort markt: dat kan voor het werven van zowel nieuwe, zakelijke als particuliere klanten, ongeacht welke branche. Voor middelgrote bedrijven hebben we geholpen met succesvolle e-mailmarketing. Zie cases e-mailmarketing voor een impressie.

In contact komen met prospects is op deze manier voordelig, snel, effectief en efficiënt.

istock_000084573455_large

Plan van aanpak

Hoe we dat doen? Allereerst door een gedegen plan van aanpak samen te maken, evenals de keuze van de e-mail marketing software met de beste kaarten. Conversie is wat RE:ACT Mail betreft leidend: minimaal 20% hogere conversie van bestaande e-mails is het doel en onze garantie. De e-mail resultaten worden verbeterd door deze structureel te monitoren en te analyseren. Op basis van de resultaten worden er vervolgens verbeteringen doorgevoerd. Zodoende worden de e-mail campagnes geoptimaliseerd en de conversie verhoogd. Dat is ook onze grootste kracht en een essentieel onderdeel van onze werkwijze.

Overigens is ons advies in de keuze van het e-mail platform onafhankelijk. En werk je al met een e-mail programma dat qua techniek voldoet? Geen probleem. Daar kunnen we ook mee aan de slag!

Acquisitie per mail: uitbesteden of in eigen beheer

Bij ons kun je kiezen: de e-mail campagnes zijn zelf te doen of aan ons uit te besteden. Dat laatste kan zowel permanent of tijdelijk. Als de nood aan de man is door bijvoorbeeld ziekte van een medewerker. We helpen je hier graag bij.

Ook van belang voor relatiebeheer en retentie

Naast acquisitie via e-mailmarketing is dit middel ook prima voor retentiemarketing en voor cross- en upsell. In de gehele lifecycle keten van een klant is het dus een doeltreffend marketinginstrument.

Heb je een vraag, een opmerking of wil je graag kennismaken?

Bel ons dan op 073 681 10 01 of stuur een mail naar info@reactmail.nl. Uiteraard kun je ook onderstaand formulier invullen en nemen wij contact met je op!