Relatiemarketing

Relatiemarketing is het scheppen en behouden van een langdurige en goede relatie met klanten of andere afnemers van een bedrijf of organisatie. Het is daarmee onderdeel van relatiebeheer en relatiemanagement.

Indien je hier serieus werk van wilt maken als bedrijf dan is e-mailmarketing in veel gevallen een perfect middel om dat te realiseren. RE:ACT Mail is de e-mailmarketing specialist. Niet voor niets bieden we de garantie van minimaal een 20% hogere conversie op je huidige e-mailuitingen. Door de e-mailmarketing funnel te analyseren kunnen er verbetermaatregelen genomen worden. Dit zorgt voor een optimalisatie van de campagnes. Ook voor jou is dit krachtige instrument daarmee binnen handbereik en in te zetten.

Werkwijze

Allereerst maken we samen met jou een plan hoe e-mailmarketing in te zetten als onderdeel van relatiemarketing. De doelen die daarbij opgesteld worden zijn leidend. We werken met verschillende e-mailmarketing software leveranciers. Afhankelijk van de doelen, wensen en budget zullen we de beste e-mailmarketing tool selecteren. RE:ACT Mail is platform onafhankelijk, dus we kiezen samen met jou wat de beste keuze is. Op e-mailmarketing software is een overzicht te vinden van de gerenommeerde leveranciers waar we mee werken. Ook als je al werkt met een ander e-mailmarketing programma kunnen we je helpen.

Relatiemarketing per e-mail: zelf doen of uitbestedenTwo businessmen looking at a digital tablet. Shot is a close up of the mobile device. One man is holding it showing information to the other who is pointing, Both are casually dressed, one is Caucasian and one is African American.

De meeste klanten van ons doen zelf na implementatie en instructie grotendeels de e-mail campagnes. Het kan echter ook voorkomen dat je (onverwacht) geen tijd of capaciteit hebt om dit te doen. We kunnen dit dan voor rekening nemen. Ook als dit structureel is overigens, als je e-mail marketing volledig uit wilt besteden. We kunnen dat uiteraard van A to Z uit handen voor je nemen.

 

E-mailmarketing: ook van belang voor acquisitie en retentie

Ook voor de instroom en uitstroom, oftewel acquisitie en retentie, is e-mailmarketing uitstekend in te zetten. Zie acquisitie via e-mail- en retentiemarketing voor meer informatie daarover.

Heb je een vraag, een opmerking of wil je graag kennismaken?

Bel ons dan op 073 681 10 01 of stuur een mail naar info@reactmail.nl. Uiteraard kun je ook onderstaand formulier invullen en nemen wij contact met je op!