Nieuwsbrieven

Op zoek naar de partij die je Woman hand typing on a laptop in restaurant.kan helpen met het maken en versturen van digitale nieuwsbrieven? RE:ACT Mail heeft al 15 jaar ervaring en is expert op dit gebied. Of het nu om algemene nieuwsbrieven gaat of om persoonlijke nieuwsbrieven, zoals welkomstcampagnes. We kunnen het hele traject van voor tot achter voor jouw bedrijf opzetten en je verzorgen van handige tips. Zodat je snel aan de slag kunt en zelf de nieuwsbrieven kunt verzenden. Ook kunnen we desgewenst het maken en versturen van nieuwsbrieven voor je doen, evenals het meten van de resultaten.

Plan van aanpak

We starten met het maken van een een ontwerp voor een responsive e-mail template die geheel in lijn met de huisstijl gebruikt kan worden als sjabloon. Indien nog niet aanwezig, zullen we een selectie doen van de meest geschikte geschikte e-mail software. We kunnen je overigens ook prima helpen als er al een e-mail tool is. We adviseren je wanneer de nieuwsbrieven in te zetten. Dit is vaak afhankelijk van de life cycle van een klant. Zie voor meer info acquisitie, leads genereren, klantloyaliteit en retentiemarketing. Op basis van event driven marketing zijn dergelijke trigger based campaigns, zoals welkomstmails of verjaardagsmails, gestalte te geven.

RE:ACT Mail is hoe dan ook in alle gevallen doelgericht en ervaren. We durven dan ook een garantie te geven: minimaal 20% hogere conversie voor alle e-mails. Deze harde belofte kunnen we doen, omdat we de e-mail campagnes monitoren en analyseren. De uitkomsten gebruiken we om de e-mail campagnes te verbeteren. Daar ligt onze grote kracht en toegevoegde waarde voor jouw bedrijf.

Heb je een vraag, een opmerking of wil je graag kennismaken?

Bel ons dan op 073 681 10 01 of stuur een mail naar info@reactmail.nl. Uiteraard kun je ook onderstaand formulier invullen en nemen wij contact met je op!