Leads genereren

Wil je meer leads genereren om de omzet een impuls te geven? E-mailmarketing is dan een uitstekend bewezen kanaal! RE:ACT Mail is de specialist voor middelgrote bedrijven. Op deze pagina lees je daar meer over.

Ontdek de kracht van emailings!

Ieder bedrijf wil kwalitatief goede leads. Of het nu om B2B leads gaat of om B2C leads. E-mailmarketing is een perfect kanaal om in contact te komen met potentieel nieuwe klanten, oftewel prospects.

Werkwijze

Samen met jou stellen we een e-mail marketingplan op om de doelstellingen iStock_000060905108_Largeom lead generation te realiseren. Conversie is wat ons betreft daarbij leidend. Daarom werken we met verschillende e-mail tools met ieder hun verschillende sterke kanten. We kunnen je daarbij onafhankelijk adviseren. De software die heb beste aansluit bij jouw bedrijf wordt geselecteerd en ingezet. Bekijk het totaaloverzicht op e-mailmarketing software. Door onze jarenlange ervaring zijn we experts op e-mailmarketinggebied en kunnen we je minimaal 20% hogere conversie bieden op al je e-mail campagnes. Dit resultaat bereiken we door de e-mailmarketing funnel te monitoren. Op basis van die inzichten kunnen er verbetermaatregelen genomen worden. Optimalisatie en rendement zijn dus de uitgangspunten. Werk je overigens al met een bestaand e-mail programma? Geen probleem: we kunnen met vrijwel alle e-mailing tools uit de voeten.

Leads generen uitbesteden of in eigen beheer

Je kunt ervoor kiezen het in eigen beheer te doen. We zorgen dan dat je precies weet je dan hoe de e-mail marketingsoftware werkt. Vervolgens adviseren en begeleiden we je uiteraard indien nodig en gewenst.

Uitbesteden kan uiteraard ook, zowel structureel als incidenteel, wanneer het bijvoorbeeld erg druk is. We verzorgen dan de e-mailmarketing van A tot Z. Je hebt er dus geen omkijken naar als je kiest voor uitbesteden. En bij ons als ‘lead development company’ is dat met al onze expertise en ervaring in goede handen. Kortom; de keuze is aan jou..

E-mailmarketing: ook van belang voor upsell en retentie

Naast lead generation via e-mailmarketing is dit middel ook uitstekend in te zetten voor retentiemarketing evenals als bewezen cross- en upsell tool. Ook daarmee kunnen we je dus prima van dienst zijn.

Heb je een vraag, een opmerking of wil je graag kennismaken?

Bel ons dan op 073 681 10 01 of stuur een mail naar info@reactmail.nl. Uiteraard kun je ook onderstaand formulier invullen en nemen wij contact met je op!