Direct Marketing

Met direct marketing wordt dus direct contact gezocht met klanten of prospects. Direct marketing per e-mail valt onder direct mail. Het is een e-mailmarketingvorm met een groot effect en rendement, mits goed ingezet. RE:ACT Mail is specialist op het gebied van direct mailing en heeft al meer dan 15 jaar ervaring. Bij ons ben je dus aan het juiste adres als je hier gebruik van wilt maken.

Werkwijze direct mailing campagnes

In overleg maken we een plan om de DM campagnes gestalte te geven. Business People Meeting Design Ideas ConceptDaar staat conversie centraal. We hanteren daarbij zelfs een garantie: minimaal 20% hogere conversie op je e-mailings. Dit is te halen door de e-mailings van kop tot staart te analyseren. Op basis hiervan worden er verbeteringen doorgevoerd die tot een hogere conversie en optimalisatie leiden.

We werken met verschillende e-mail tools metieder zijn eigen unieke eigenschappen. Daarom kunnen we voor iedere klant het beste programma selecteren. Om zo de doelen te realiseren. Op e-mailmarketing tools vind je het overzicht van onze leveranciers. We zijn dus niet gebonden aan een leverancier. Van ons krijg je dus onafhankelijk advies. Werk je al met een bestaand e-mail programma? Geen probleem: we kunnen met alle e-mailing tools uit de voeten.

Uitbesteden of in eigen beheer: de keuze is aan jou

Je kunt ervoor kiezen de e-mailing campagnes in eigen beheer te doen. We implementeren de geselecteerde software en leggen uit hoe deze werkt. Vervolgens adviseren en begeleiden we uiteraard indien nodig en gewenst. Ook meten we de resultaten, om inzichtelijk te maken of de doelen gehaald worden. De gehele e-mailmarketing funnel nemen we daarbij onder de loep.

Tijdelijk of permanent uitbesteden is ook een optie. Dat is met al onze expertise en ervaring bij ons in goede handen.

Heb je een vraag, een opmerking of wil je graag kennismaken?

Bel ons dan op 073 681 10 01 of stuur een mail naar info@reactmail.nl. Uiteraard kun je ook onderstaand formulier invullen en nemen wij contact met je op!