Cross-sell & upsell

istock_000063417941_large

Gedegen werk maken van cross-sell en upsell? Denk dan aan de inzet van e-mailings. RE:ACT Mail is specialist op het gebied van e-mailmarketing en kan je hierbij dan ook uitstekend van dienst zijn.

Cross-sell en upsell via de mail om zo meer omzet uit jouw bestaande klanten te halen is erg populair. En logisch, want het is een doorgaans voordelige en renderende optie voor marketing. Een nieuwe klant werven is namelijk veel duurder dan het relatiebeheer van een bestaande klant.

Plan van aanpak e-mailing campagne

Samen maken we allereerst een e-mailmarketingplan om de doelstellingen te kunnen halen. RE:ACT Mail is erg doelgericht: we hanteren een garantie van minimaal 20% hogere conversie op e-mails. Dit realiseren we door de e-mail funnel van kop tot staart te analyseren. Op basis hiervan voeren we aanpassingen door. Zodoende zal de conversie stijgen. In onze digitale gereedschapskist hebben we diverse e-mailmarketingprogramma’s waar we uit kunnen kiezen. De tool met de beste kaarten voor jouw bedrijf zal worden geselecteerd. Zie e-mailmarketing software voor de programma’s waar we mee werken. Van ons krijg je onafhankelijk advies, omdat we niet exclusief met een vaste leverancier werken. Overigens kunnen we ook met andere programma’s uit de voeten als er al een bestaand e-mail programma is.

Cross-sell uitbesteden of in eigen beheer doen

E-mailing campagnes kun je in eigen beheer doen of uitbesteden. Het is maar net waar jullie behoefte ligt. In het eerste geval zullen we voor een goede en gedegen implementatie van de gekozen e-mailmarketing software zorgen. Ook leggen we uit hoe deze werkt, zodat je snel aan de slag kunt.

E-mailmarketing: ook van belang voor acquisitie en klantbehoud

Naast cross-sell & upsell via e-mailmarketing is dit middel voor acquisitie en klantbehoud ook van grote waarde. In elke stap van de marketing keten is e-mailmarketing in te zetten als krachtig instrument.

Heb je een vraag, een opmerking of wil je graag kennismaken?

Bel ons dan op 073 681 10 01 of stuur een mail naar info@reactmail.nl. Uiteraard kun je ook onderstaand formulier invullen en nemen wij contact met je op!